CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

IMPIAN KU (COSPLAY)

...SALAM DAN SALAM SEJAHTERA...

Kini ku kecoh lagi isu pasal impian aku. sebut je psal impian, aku bnyak impian aku mahukan tp ad 1 je aku teringin dan nak sgat menjadi 1hari nanti. korang nak tau apadia??? mestila nak an! lau x knp aku publish. heee~~~ ok! impian yang aku ngin an sgat2 nie ialah cosplay!! mmg pada semua orang akan kata "EH MAT! LU ORANG MNA? AD HATI NAK PKAI COSPLAY" dan "DUIT DAH CUKUP KE MAT??!!".... mmg pada aku pown rumit gak bnda nie... tp lau dah mnat x kemna tol x??!!, mesti akn ushakan juga.! bak kata orang tua2 "USAHA TANGGA KEJAYAAN, YANG PENTING USAHA NAK"..(pesanan dari ibu ku) heee~~~ tp 1 nie gua xleh blah beb.!! aku mmg cemburu gila... bkn ape tau, aku cemburu orang cina, korean and Japanese comel je ble dorang pkai costume anime. aku kalau ad rezeki aku nk jadi anime "deathnote - yagami light(L)"... ish! xnak ckap bnyak jom layan video cosplay.....layazzzz~~~~~



video



hope korang happy ble tgok video nie...heee and kita sme2 doa supaya eone leh cpai impian ini...heee....thnk 4 watching this video.....ok brother nk blah dlu cari info baru....!!!

CHALOPATHI!!!

5 comments:

hee~~
btl..
kalo dah minat...x kan kemana...
hehehe.....Gambate2!!

nak jadik L?
hahaha....emo lebey la lu....;p
jadik sasuke pun ok gak...
suker giler outfit n rmbt dye~~
nice~

 

hahaha....
mmg dasar "emo"rashi lah along nih...
kih3....
kalo nak jadik L senang jerk...
simple....

 

mksd along,diri along?
no..u r not as simple as u look....
:)