CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

LALALALALA~~~~~~

haha aku kembali dgn slamber...
sedih happy???
ape smua nie??? aku x pham and mmg btol2 x pham..
smua orang nk sedih.. sini sana sedih.
sedang an aku happy.....
aku happy??? adakah???
sebenarnya aku pon sedih gak tp ape kata orang jgn menunjuk kesedihan depan orang...
so tepat sekali aku x suka menunjuk so sedih pon sediri yang tau nk luah an???
ermmmmm anty sedih gak lame2.. sme je...
so aku jadi an ari ni ari sedih sedunia!!!
heeeeeheee
________________________________________

1 . kekusutan

entah knp semnjak dua menjak aku asik nk marah and bnyak diam an diri...
aku ad masalah ke??? erm pada aku mmg ad bnyak sgat mslah menimbun..
sblom ni aku 18thun sptutnya dah mula fikiran matang..
tapi aku x, aku still lagi berfikiran budak2
nak mainan sna sni...haha like kids
tp bila smua orang tgur sana sini bawak mulut.
lame2 fedup la..
skrang umur aku 19tahun, bg nk elak an smua tu berlaku ag aku jadi an diri aku matang..
tp aku x puas ati, knp??
knp bila aku matang smua orang x suka, bila aku x matang pon x ska..
aku pelik, kusut gak fikir bnda nie. tp xpe la myb ad hikmah di sblik matang kot..

2 . ramai elak dari aku..

hahaha nie palig aku benci and paling aku suka..
knp???
sbb kalu nk benci aku. aku x kisah hak korang la nk benci ke x... lg aku suka kalu orang bnci aku dari menyemak dalam ati aku....
kalu sbb suka plak, terus an la and aku mmg berterima kasih je la, hope kita kekal k..heee

3. xsuka di paksa

wa!! bab nie pling aku bnci tp aku nk taip gak..
aku rasa smua orang kot x suka dipaksa.
sme juga mcm aku, bila paksa kerja aku akn jadi mcm kerja ok x ok je pada aku la...
50%/50% like than la..heee
so kalau nk mintak bntuan or nk suruh aku buat kerja jgn paksa aku bnci..

4 . design aku
pasal design aku buat..
hahaha ni ada kena mngena ngn paksa an p aku xnk cerita pasal paksaan lagi
aku nk cerita pasal design.
sory la beb, mmg design tu buat min2 sbb ape??
sbb xsuka, bukan x suka buat tp x suka orang yang aku benci ad dpn aku, so jadi
kerja aku mencarut.. so fuck korang la lau ckap design aku memuas an.
kalau korang hebat sgn korang buat la...
aku lagi suka x buat ape2..

5 . malas
semenjak nie aku mlas sgt nk study and mls sgn nk g kelas..
knp??knp??knp??
sbb mood belajar aku xd, sem nie aku bnyak main2..
hahaha yeah.!!!
aku mmg gila sekarag aku btol2 dah x betol..
klau la aku berhenti skarang bazir, nk xnk habis an juga walau mood xd..
mak!!!! tolong!!!!

ARRRGGGGGG!!!!

aku geram sgat!!!!
knp?? aku gram ngn budak2 nie mmg mangkuk la korang,
FUCK LAH!!!!
BODOH!!!
SENGAL!!!!
knp aku marah kat budak2 nie???
ha!! ad ke patut aku tgah buat kerja dorang main pc aku main ON OFF??!!
beb slagi aku boleh sabo aku sabo beb.. tp jgn uji kesabaran aku beb..!!
skit ati tau x korang wat mcm tu..!!!
FUCK LAH!!
lagi aku xleh blah bila lecture bg test, nk siap an and nk tgok ari ni juga spe x siap xleh balik...
ok la xpe hope dorang x wat ag time aku buat kerja..
tp hampih!!!
kerja aku nk siap, tibe2 dorang wat ag smpai pc aku jem nak save xleh
peh!! LU jelous ckap je la jgn nk wat mcm nie dgki sna sni..!!!
LU Orang dah siap nk belagak depat aku.. sedng an aku???
buat blik smula.. bila gua dah siap nk jerit2 lak sblh gua??
gua tau la ape yang gua nk buat!!!
kali ni plak psal save fail SWF..
LU orang kata save as, ok gua pg la save as,
BUTO LA!!!mna ad fail SWF.
orang patut g export baru ad..
BODOH pnya orang tu la jgn blgak dpan aku!!!
FACK OFF ORANG MCM NIE!!!
gua klau boleh nk blsah korang kat situ gak
tp gua sabo bai!!! gua takut effect dada gua datang!!!
lpas ni lu orag buat ag mmg gua x kira effect k x gua buat jugak!!!!
FACK OFF!!!!!

ps : Sory kpd yang bace nie ayat aku mg xd kalis bila aku marah so spe terasa padan muka!! gua mmg sakit ati kat korang..!! makin aku layan mkin liar kau ye..!!!

1malam Yang Berlaku......Hari Ini....Risau Dan Takut

ARRRRRGGGGGHHHh!!!!!!
1 mlm x tido sebok study sbb sok 3 paper...
smua subjek menghafal plak tu......aduh pecah otak..!!!
cm mna nk bahagi an otak kepada 3subjek nie...!!!
dah stop mls ckap bnyak...
ad bnyak bnda yang aku nk bg tau...
first aku nk mintak maff kat rush kerna xdpat join sbb mlm tdy mmg bz menghafal B.O
hope x mrah and amik ati la ye... xpe lpas ni myb insyallah k..
ssory sgt2...maff an aku.....

sory sgat2 ye........ :'(

yang ke2 mlm tu juga aku rindu sgt2 kat awak, x tau knp bila kita jauh je sy risau..
ape awak buat kat sana tu ye.... ermmm nak call wak tp masa x mengijin an..
kita sme2 bz... dgn examnya la nk studynya ag....
hope smuanya ok and awak jaga diri baik2..
takecare ye wak.... ingat kat kita selalu.... :D
ermmmm

im miss u forever..... :'(

yang ke3 ari nie tiba masanya aku menjawab 3 paper,
dgn mata rabak x tido satu mlm mmbuat an otak aku x berfungsi...
first paper B.O...
alhamdullilah aku boleh jawab dgn sempurna tp x yakin jawapan
btol ke tak..haaaa tp xpe la asal an lega sbb senang...
kedua paper math, dgan x wat excise main hafal formula je...
ape yang berlaku skarang....
dlm bilik tu otak aku x dpat nk gerak... mcm nak menjerit je.!!!!
argggGHHHHHHH!!!!!!

kalu la kat kelas peperiksaan leh jerit mcm nie ..
dah lme aku jerit.....!!!!

ape aku jawab pon aku x tau...ape aku tulis pon aku x tau..
fikiran aku time tu melayang tngok kertas mcm tgok bantal..
suasana mcm kat tempat yang penuh bunga2 and alunan music yang penuh fill nk tido..
masa ad lagi 15mint!!!!
tp satu ape pon x tulis... mmg agak sedih ape yang belaku padaku
hari ini... myb effect dari x tido 1 mlm kot... sbb tu otak xleh fungsi..
hope ape yang aku buat tu adlah betolnya..
kalau xd yang betoll aku redho je la... ermmm
agrhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yang last paper web,
alhamdullah nasib boleh jawab walaupun bace buku dgan
keadaan xde mood, sedih, geram and marah pada diri sendiri....
so lega la hati ku... tinggal la satu paper ag..huuu
tiba saatnya aku nk blas balik mata yang bengkak nie x tido 1 mlm
ok lau out......nak tido........
nak smbung di buai mmpi yang indah bersaMa si dia..heeee

zzzZZZzzzZZZzZzZZzZzZz

FLOW - "SIGN" LYRIC


FLOW - SIGN LYRIC


video


I realize the screaming pain
Hearing loud in my brain
But I'm going straight ahead, with the scar
(Can you hear me So am I)
Wasurete shimaeba ii yo kanjinakunacchaeba ii
Surimuita kokoro ni futa o shitanda
Kizutsuitatte heikidayo mou itami wa nai kara ne
Sono ashi o hikizuri nagara mo
Miushinatta
Jibun jishin ga
Oto o tatete
Kuzureteitta
Kizukeba kaze no oto dake ga
Tsutaeni kitayo kizuato tadotte
Sekai ni oshitsubusarete shimau mae ni
Oboeterukana namida no sora o
Ano itami ga kimi no koto o mamotte kureta
Sono itami ga itsumo kimi o mamotterunda
(Can you hear me So am I)
Kizutsukanai tsuyosa yori mo
Kizutsukenai yasashisa o
Sono koe wa dokoka kanashisoude
Kakechigaeta
Botan mitai ni
Kokoro karada
Hanareteita
Mou ichido kokoro o tsukande
Tsutaeni kitayo kizuato tadotte
Sekai ni oshitsubusarete shimau mae ni
Oboeterukana namida no sora o
Ano itami ga kimi no koto o mamotte kureta
Sono itami ga itsumo kimi o mamotterunda
(Can you hear me So am I)
Mitsukekita
Ano nakigoe wa
Machigainaku sou
Jibun nodatta
Subete wa kono toki no tame ni
Kitto hajime kara wakkatetanda
Mou ni do to jibun dake wa hanasanaide
Kizuite kureta
Kimi he no aizu
Ano itami ga kimi no koto o mamottekureta
Tsutae ni kitayo kizuato tadotte
Sore nara mou osoreru mono wa naindatto
Wasurenaidene egao no wake o
Ano itami ga kimi no koto o mamottekureta
Ano itami ga kimi no koto o mamottekureta
Sono itami ga itsumo kimi o mamotterunda
(Can you hear me so am I)