CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

ADAM G.SEVANI

yowww!!! what's up bro!!!
kali nie topic aku tntang artis pujaan hatiku...
waaa~~~heeee
"ADAM G.SEVANI"
aku mnat gila ngn dye nie... sejak dari dulu ag,
dance dye, style dye, and cari dye mmg sempoi lah..
boleh x aku nak jadi mcm dye??
(aduh! tersempang jauh aku.heee)

smlam, aku tgok la cerita step up 3D, bosan punya pasal... layan punya layan ad satu part tu aku mmg minat gila, aku x berhenti tgok.. aku asik ulang je, smpai mak aku cakap.. "naik bosan mak tgok kau asik ulang je"... hee nk buat mcm mna mak, anak mak nie gila dance.heee so lpas je aku tgok gerak geri tarian dalam step up 3D tu, aku trus msuk bilik.. ape lagi practice lah... aku bukak lagu kuat2 menari sana sini, pusing sana sini, aduhai... sakit pinggagku.. satu badan sakit..huuuu tp sygnya, knp aku x rakam....?? aduhai!! esoknya, aku bukak lagi cerita step up 2 plk, aku tgok tarian ADAM SEVANI... aku tru sikit2 demi sedikit aku dapat hafal... yes!! aku pgil adik aku "ADIK!!!! TLONG ABG JAP!!!" .... aku sruh dye rakam... bukak lagu kuat2 smpai mak aku menjerit, tp aku buat bodoh je... aku dance ala2 adam sevani tp sygnya x smpat lagu tu habis bteri fon adik aku plk habis!!! aduhai!!! syg btol lah... huuuu.......

sapekah ADAM G.SEVANI???

inilah dye adam sevani, aku minat gila!!!
damn much!!


sempoi gila, aku minat trian dye time nie..
step up 3D


style!! damn much.. lagi2 kasut supra y dye pakai..
aduhai!! bila la aku nk bli kasut SUPRA nie..
aku akn pastikan aku dpat bli kasut SUPRA..!!!HEE




nie lah part y aku minat!! lagu i'm beggin..
sakit badan aku pusing2...hahahaha
______________________________________________

JOM TGOK EMORASHI DANCE
A.K.A RYED SLAYERZ

video

~TAMAT~