CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

Promote "Kuih Sehari Sebelum Raya"

salam sejahtera....
penat kita beraya... ape macam?? raya tahun nie??? ok lah
eone x nak buang masa, sbnarnya eone tulis nie ada sebab..
sebabnya nk suruh korang like video yang kita orang buat (eone, faz, fir, syahmi)... :D
hope korang leh tolong yer like an my video
sbb kita orang nak menang...!!
huuu tolong yer..
caranya......................................
pertama : korang kena like page nie dulu sebelum like video...


kedua : lepas korang dah like page "raya tak jadi" korang leh la like video kita orang buat lak... :D
(korang leh la tgok.. lawak :D)

video

ok selesai sudah..... thank pada sapa yang sokong and like video kami....
jasa korang akn kita orang kenang :D

0 comments: