CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

RISAU + SEDIH

yah!! berjumpa lagi
didalam cheritahaku,..
dgn tajuk kat atas "RISAU AND SEDIH"
ermm.. bnyak sgt ari nie eone risau and sedih..
aku pon x tau knp ngn aku semnjak dua menjak nie..
bgai an baldi penuh takungan air hujan
smlam sedih and kecewa ari nie risau and sedih
aku rasa bulan 1 thn 2011 nie kisah psal sedih aku agaknya..
ermm alang2 tajuk aku pon sedih so kita layan fill music sedih....


video

fill x..heee ok la eone mula bercerita...
pg2 bgun tido, dgn bdn panas dah dgar cerita sedih..
psal ape,
sorang bro dtg kat aku mula cerita sedih.. bukan aku xnk tlong,
tp aku ad exam soknya, kalau aku pandai and bijak dah lame tlong nie... nie tidak....
tlong la pham k aku bukan orang bijak mcm kau...
so aku x suka orang ckap dpn aku
"mgkin aku x penting dlm hidup kamu"
ayat nie buat aku rasa sedih and sakit dlam...
klau dgar ayat nie pasti aku diam tmpa kata
cuba ayat nie aku ckap kat kau..
ape kau rasa???
nie cerita sedih..
kali nie ceritanya double plak..
sedih + risau
kisahnya ptg, aku msj dye mcm biasa.
dye kata nk kluar ngn kawn nk tmn kawan
ok la xpe, dgn hrpan klau balik 2 bg tau..
tpat pkul 5 lebih aku msj lagi..

diolog :
aku : kat mna??
dye : kat kolej ag.
aku : x balik ag??
dye : lom ag tgh tmn kawan, jap ag kot balik..
aku : ok la lau mcm tu hbis nie buat ape??
dye : tgh berbual ngn laki nie.
aku : ok...

aku stop msj sbb aku xnk gngu dyeorang berbual.
and aku xnk kcau dye happy ( jolus?? ermm )
so aku tggu dye inform nk blik..
dkt pkul 6 msih x bg inform
hati aku risau sgt.... mna kau pergi mna kau mnghilang???
dgn fikiran positive myb dye xd kredit or tgah enjoin ngn kawan dye..
so xpe biaar je la..
dkt pkul 8 msih x bg inform..
hati aku risau gila, aku try call
aku call alhamdullah dye x agkat,
sedap ringtone dye....
sedih gila, entah la aku x tau nk kata ape so biar je la
aku harap kau ok je...
aku harap kau dah smpai umah..
ok la x larat nk tlis badan pans gila + sok ad exam..
stdy..... wish me luck tomorrow..
thank... heee OUT,....

1 comments:

http://www.youtube.com/watch?v=VascyLfpNrI

- sorry -