CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

Sekian Lama

sekian lama aku menuggu...
sekian lama aku menanti...
sekian lama aku teringgin..
dan akhirnya sekian lama telah terhajat.....
semalam aku teringin nk berwabcam ngn sinakal...
mula mmg xdpat sbb dye kat kelas so dye kata tggu dye balik..
( sebenarnya takut kawan dye usah aku la tu )
ok tggu jer lah smapai dye balik...
jam kat malaysia kol 9.45pm kat landon kol 3.45pm
aku x saba nak tgok muka dye....wah~~~
dye smkin tembam... mkn ape lah mu kat sana yer... kiki
seronok berwabcam ngn dye..
mna tak nya sekian menggu akhirnya terhajat...
kita orang buat la mcm2 aksi gila and nakal... kikiki
tp yang x tahan tu dye asik nk mjuk jer.. aduhai....
kadang2 geram tp nk buat mcm mna... aku diam jer lah....
kita org lpaskn rindu, lpaskan segala yang ada perassaan....
hehe sayang bby sagat2..!!
smasa berwebcam aku pon mulakan operasi.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAA~~~~


time ni aku asik nk ketawa jer... budak nie kalau majuk.. muncung mesti main peranan..
kalau leh muncung dye tu nak jauh sampai muar... boleh buat jalan litar kereta api....kikiki


yang ni lak dye bagi 2 pilihan...
1) nak dye majuk smpai bila2
2) bagi dye menang.....


yela orang tu makn coki-coki sorang..!! bukan nak bagi sikit...
melampau..! uweekkkk!

and last.. time ni aku dah ngntuk sgt...  mata celik sebelah jer... huuuu..
miss u, love u....




2 comments:

kanda !!!!!!!! tgk tu dia copy ag gaya2 tgh webcam ! DUSHHHH !!!! Majukkkkkk !