CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

Tiga Kata "cukup besar maksudnya"

dah lame aku cari lagu nie... sbb dia kluarkan kan siaran era tp x jumpa2..
lagu baru ni di buat oleh KRU and di nyanyikan olrh VIP kpop
selalu aku pergi website kru tgok perkembangan dorang..
(maklumlah peminat setia)
dengan usaha aku cari gak lagu baru kru ni... last2 dapat gak tp xfull
sbb dye masih promote lagi... so xpe lah 
kita layan sama2...

video

lagu ni aku tujukan pada my love!!!

'Wo ai ni, I love you, Aku cinta padamu, Tiga kata paling bermakna tapi jarangnya didengar, Naan unnai kathalikaraen, Sarang hae yo, Aishiteru, 
Tiga kata paling menyentuh tapi jarangnya disebut.'

0 comments: