CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

Dalam Kesedihan Tetap Happy

KONICHIWA!!

sedang lena eone di buai mmpi, eone di kejut oleh si dye... si dye mnyatakan yang dye nk singah muar nk teman an kawan dye wat 3D.. Tp yang specialnya, si dye nk bawak budak kecik yang eone slalu tersebut2...punya la xcited eone dapt dgar mcm 2,
eone terus mandi2 and siap2 nk pergi kolej ( yang pnting perfume tu xkan lupa pkai )
zapzipzapzop......sampai la kolej...
si dye lom smpai ag sbb dye kata dye smpai lmbat so eone kene tggu dye..
smbil tggu smbil ku prepare bi untuk persentation..
.
T
I
T
A
P
T
O
P
.
smpai la dye dgn bawa sorang budak kecik ( alooo comel gila ). eone salam budak comel 2.. peh!! pnye lembut tgn mcm mayakarin ( cakap mcm penah salam je ). leps tu si dye nk nik atas dlu sbb nk teman an kwan ddye wat 3D.. si dye kata kalau nk jumpa pg atas leh layan budak comel nie..
so eone sruh dorang naik dlu... agak lame gak eone di lobby and mmbosankan.. eone pown naik sbb nk layan budak comel 2..heee
x lame si dye kata dye ad kat bawah ( agak penat gak la trun naik dgn menahan kehausan ).
eone pun berlari sana sini, jumpa si dye , budak comel and kawan dye(sue) kat bawak tgga..
di situ mula la kegembiraan eone datang sbb dpat jumpa budak comel 2 skali lagi..hee
eone suka cubit pp dye tembam gila...heee bukan eone skdar cubit pp je tp eone siap mntak budak tu kiss lagi... aduhai!! sweet gila!! smpai an beg aku jatuh...hehehe
( time nie mmg eone mmg xleh nk cover kegembiraan dapat kiss )
tapi an ad budak jelous and budak tu mntak kiss slepas budak comel tu kiss eone..heee
( sue kesian dye tau, penat bibir dye kiss orang )
tp dalam kegembiraan eone pun ad sedih gak sebb xdpat kiss dari si dye ( gatainya eone nie ).
bkan je xpat kiss dari si dye tp eone juga x dpat bergamba bersama..huuuu
dah la jumpa kadang2 bin jarang2.. nak wat mcm mna ecited pnya psal smpai an lupa bergamba..
tp xpe eone tetap happy...........
lpas je kita orang buat edingan kegembiraan, si dye and budak comel 2 pun balik...huuu
bye wahai puteriku...bye wahai adik ku.....

nilah orangnye yang eone ceritakan.
mcm mna?dua2 comelkan??
si dye bernama ZURIHAH
and budak comel 2 bernama EYAD
( thank buat eone happy, rindu korang sangat2...muaaahhhhh!! )

...SARANGHAEYO....

7 comments:

tau x knp zu ckp funny...
nama zu salah eja...
mst kamu xcited sgt smpai bnyak salah eja...
hehehe...
kamu wat ku ketawa sorg...
hehehe....

 

wawawa..... bkn makin betul....
kamu.... jahat la......

 

huuu...slah lagi heee...nie yang kena tulis nme and minum biar ingat nie...hee