CHERITA BLOGKU

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

Yang Terindah Dalam Kenangan

semenjak aku kenal si dia, dia slalu buat aku tersenyum sehinggakan hati aku tebuka untuk si dia.. dia seorang yang sopan, comel dan manis orangnya. apabila aku keseorangan dye la peneman dan penghibur hatiku, kita orang sering bergrau sana sini dan kdang2 mngambil pict bersama untuk kenagn bersama, mmg cukup indah sekali tetapi malangnya dia akn meninggalkan ku sendirian tidak lama ag.... :'( aku amat sedih sgt dgn apa yang berlaku tp nk buat mcm mna bak kata orang putih "sweet memories come only once".....

animation diolog :

hari ini awak menunggu saya sbb smlam kita dah jnji nak dating untuk hari last kita jumpa..

tp saya terpaksa bg tahu awak yang saya balik tumpang kawan...

awak sedih tnpa kata kerna penat menggu tp tidak dapat hasil...

sy pula kecewa dengan kejadian yang berlaku....

saya tnya awak blik ngn spe?

awak jawab balik sorang dan blik kg hari ini

saya terkejut dgn kata awak yang awak balik sorang sedngkan saya, sy balik tumpang kawan...

dgn rasa berat hati, saya balik dlu dan tngal an awak keseorangan...

dlam perjlnan sy amat risau an awak....

smpai sja di rumah, sy terus msj awak dimna...

awak bagi tau sy yang awak kat bustan bli ticket nak balik kg

sy sedih smbil bg tau awak bila lagi kita akn bersama lagi...?

awak pun tidak tahu, dkt 8bulan kat sini tgal ag bape bln je untuk sy ke dunia sy..

sy sedih bila dengar tp sy gembira awak ckap kat sy raya anty kita pkai baju sama warna pastu amik pict bnyak..

tp dlam kegembiraan itu sy tidak tahu entah bila kita akan berjumpa ag time raya..rumah kita jauh2..

sy tnya awk lma ke kat kg..

awak ckap tidak tahu kemgkinan mggu depan tidak balik sini...stay kg je...

saya sedih ble mndgar...dalam hati kata entah bila dpat kngn mcm dulu ag..

sy bg msj kat awak....."salam daku dalam hati mu"....

awk replay "salam syg mnyaygi dari hati ku untuk kamu"......

senyum apabila dye balas mcm 2........................................................................

sebelum awak pergi kedunia awak sy nak bagi tau yang sy sayang sgat2 kat awak, awak la orang yang terindah bg sy. sy tkut lau terjadi ape2 kat awak, di sna anty awak jgn nakal2 ye jga diri elok2... jgn lupakan kengan kita bersama ye wak.. awak la KENANGAN TERINDAH bg saya wlaupun ia cuma hanya seketika........................................................

11 comments:

wah3.. jiwang seyh...
papepown.. best2...
dgr lagu nie sambil bace sory 2..
tatz a very nice one...

 

hee...thank bro..jiwang bukan slalu..heeee

 

hehehehe...
lgu tu best sgt2...
(^^)v
cite kamu pun best gak...
leh layan........

 

heee..thank.....anty ad lagi jiwang yang akn di tulis.heee

 

heee...follow la eone.....:(

 

hnya mmpu tersenyum...
tiada kata yg mampu di lafazkan...

 

........?????